Lipsa cårnii din alimentatie

00:11


Lipsa carnii in dieta zilnica poate provoca atrofierea creierului.
.Daca cei care mananca prea multe grasimi risca un colesterol marit, aflati ca vegetarienii sunt de sase ori mai predispusi la atrofierea creierului.Chiar si medicii nutritionisti cred ca regimul vegetarian este moarte lenta dar sigura, pentru ca ne priveaza de absolut orice proteina.Oamenii de ştiinţă chinezi de la Universitatea Zheijang  avertizează că alimentaţia care exclude produsele de origine animală ar putea avea efecte grave asupra stării de sănătate.
 Mai exact, lipsa cărnii ar putea favoriza formarea de cheaguri de sânge, care cresc semnificativ riscul de ateroscleroză, principala cauză a bolilor cardiovasculare - ucigaşul numărul 1 în lume.Vitamina B12 NU exista în produse vegetale!"Absenta ei duce la o stare de oboseala generala, pierdere a apetitului, tulburari hematologice, neuropsihiatrice (moartea celulelor nevoase, depresie, paralizii), pierderi de memorie.Alimentatia mixta care include si consumul de carne da o stare de energie si vitalitate organismului, de aceea nu trebuie exclusa total din alimentatie. Daca nu mancam carne o perioada scurta de timp, in cazul posturilor, spre exemplu, nu se intampla nimic, dar pe termen lung e posibil sa se epuizeze forta contractila a masei musculare, iar omul devine astenic. Acidul linoleic conjugat (CLA). Sunt convinsa ca multe doamne si domnisoare vor ridica spranceana a interes la auzul acestui nume, pentru ca acidul cu pricina e un ajutor des folosit in curele de slabire. Ei bine, carnea rosie il contine. Alaturi de fier, vitamina A, zinc si alti nutrienti. Cei mai multi vegetarieni devin dependenti de zahar. Prea putine grasimi, iar organismul începe sa se simta obosit, iar asta înseamna ca va pofti la zahar. Iar zaharul cere si mai mult zahar, ceea ce poate duce la probleme de greutate. Sanatatea parului tau este adesea primul indicator ca ai o alimentatie proasta. Trebuie sa incluzi in dieta ta carne organica, fructe si legume ce iti vor fortifica deopotriva parul si sanatatea.
În jur de 90% din structura firului de păr este formată de cheratină, iar sinteza acestei substanţe se face cu ajutorul proteinelor, al zincului şi al sulfului. Un aport insuficient de proteine în alimentaţie se poate manifesta printr-un păr casant, uscat şi lipsit de strălucire. De asemenea, nivelul scăzut al proteinelor poate avea ca urmare căderea părului.
Printre sursele de proteine se numără carnea, peştele, produsele lactate, ouăle, nucile, fasolea şi lintea. Zincul poate fi procurat din carne, peşte, gălbenuş, drojdie de bere, seminţe de dovleac, iar laptele, fasolea, broccoli şi conopida ne pot furniza necesarul de sulf.

You Might Also Like

0 comentarii

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like us on Facebook

Flickr Images