Totul despre hepatita C

14:01

Hepatita C este o afecţiune contagioasă a ficatului.Se transmite prin sânge infectat:transfuzii cu sânge ,tatuaje,rănirilor cu obiecte ascuţite,sexual,aparat de ras, o periuţă de dinţi,instrumente pentru manichiură ,anestezie la dentist.Puţine persoane infectate prezintă simptome(îngălbenirea pielii şi a ochilor poate sa apară abia când persoana dezvoltă ciroză sau fibroză hepatică).Simptomele pot fi uşoare si includ oboseală, dureri de stomac şi urticarie,disconfort la nivelul ficatului, stari de greata, lipsa poftei de mancare, dureri musculare si articulare. Hepatita C nu se poate transmite prin atingerea mâinilor ,strănut, tuse .Cum se tratează Hepatita C-Tratamentul hepatitei cronice C are drept scop eliminarea virusului din sânge. O persoana diagnosticata cu hepatita C va ramane toata viata purtatoare al virusului care poate recidiva oricand si poate fi transmis altor persoane.Regimul alimentar:  eliminarea oricarui fel de bautura alcoolica,tutun, se evita: alimente grase (carne, branzeturi, lactate, oua), prajeli, condimente iuti (piper, boia, hrean, ceapa, usturoi), anumite legume (castraveti, ridichi, guli, varza), nuci, alune, bauturile acidulate, sosuri pe baza de maioneza.Parcurgand pagini intregi de comentarii ale pacientilor cu Hepatita C am extras ce mi s-a parut mai important mai jos.Genotipul 1 (cu subvariantele lui) care predomina in Romania raspunde f. putin sau deloc la interferon.
 Se vorbeste clar despre sansele ca pacientul sa raspunda sau sa nu raspunda la Interferon ,tratamentul este foarte dur si poate sa nu dea rezultate si daca dupa 4 luni pacientul nu raspunde la tratament, acesta se opreste.
Daca privesti pe fereastra unui cabinet de estetica veti vedea cum se folosesc aceleasi forfecute pentru toti (toate) clientele. Riscul este la fel de mare prin folosirea de instrumentar nesterilizat la stomatologie.Unul dintre cele mai mari efecte secundare ale interferonului este afectarea sistemului nervos.Alte reactii adverse:caderea parului,stare de oboseala,de lesin,lipsa poftei de viaţa,dureri de cap,dureri reumatice , greata, ameteli ,insomnii.Sansele de vindecare sunt de aprox. 50 la suta deci cam ca ruleta ruseasca.Hepatita C nu se vindeca, deocamdata decat cu Inteferon si ribavirina, altceva....nimic! Asadar se intocmeste dosar si se  asteapta tratamentul, cu care sunt sanse de doar 50% totusi trebuie incercat virusul poate fi eliminat doar cu tratamentul standard (interferon si ribavirina). Virusul lucreaza, fibroza avanseaza si fara tratament se ajunge la ciroza.Medicamente suplimentare recomandate:Transfer Factor Plus care creste imunitatea cu 437%. si are in componenta sa ca ingrediente ciupercile cordyceps sinensis, agaricus blazei, shiitake, maitake apoi IP-6 (inositol hexaphosphate), colostru bovin (obtinut cu ajutorul unui filtru biochimic si care de fapt reprezinta adevarata revolutie in domeniu), beta glucan, zinc, aloe vera. Produsele 4life Research Transfer Factor, mai au um mare avantaj si anume nu au contraindicatii si reactii adverse. In Rusia, guvernul subventioneaza folosirea acestor suplimente in spitalele si clinicile din tara. Comisia Europeană aprobă Daklinza care atunci când este utilizat în asociere cu sofosbuvir, reprezintă o schemă terapeutică exclusiv orală, fără interferon, care a prezentat rate de vindecare de până la 100% în studii clinice, inclusiv la  pacienţi cu boli hepatice avansate, genotip 3 şi pacienţi care nu au răspuns la tratamentul cu inhibitori de protează 3.

You Might Also Like

0 comentarii

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like us on Facebook

Flickr Images