Edemul pleoapelor ,ochi umflati cauze

00:19

Dimineata unii oameni se trezesc un pleoapele umflate de cele mai multe ori si cu cearcane.Dupa cum stim afectiunile rinichilor sunt una dintre cauzele aparitiei cearcanelor.Pe timpul noptii in zona pleoapelor se acumuleaza mai mult lichid iar ziua se diminueaza ,edemul se muta in tesuturile picioarelor.Culoarea pleoapelor nu este rosie.In aceasta situatie trebuie consultat un nefrolog.
Se stie ca in zona ochilor pielea este foarte subtire de aceea este cea mai fragila.Pentru a evita formarea de edeme din cauza somnului dormiti pe o perna mai mare care sa va tina capul mai ridicat pentru a nu acumula lichide la nivelul fetei.
Blefarita scuamoasa ar putea fi o alta cauza de umflare a pleoapelor.http://topcosmetice.blogspot.ro/2012/12/infectie-ochi-frecventa.html
Daca va mai si lacrimeaza ochii ar trebui sa luati in calcul si o lipsa de vitamina B 12 o vitamina esentiala pentru sanatatea ochilor.
Uneori dupa cateva nopti nedormite se umfla pleoapele si fara o explicatie observi ca incepi sa ai probleme,in fiecare dimineata te trezesti la fel,ca si cum noaptea in continuare n-ai dormi suficient.
Umflarea pleoapelor pot fi si urmare a unor boli,a unor alergii,infectii oculare(blefarita).
Putem fi alergici la unele lucruri la care nici nu ne gandim macar:polen,praf,par de animale(par pisica),fum de tigara,mucegaiuri.De asemenea o alergie la cofeina  poate produce o inflamatie in jurul ochilor.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Buna ziua am ochiul dr f umflat ambelee pleoape îmi acoperă ochiul si nu l pot tine deschis. Am facut curat in grădină si am simtit ca a sărit ceva. In ochi. N am dat importanta si a 2a zi a început sa mă mănânce l-am frecat ca ma manca rau. Ce sa fac înainte de a merge la specialist multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Urgent la medic daca a intrat ceva in ochi doar medicul oftalmolog poate interveni inainte sa patiti ceva grav.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hello Dr. I have eyebags since faculty, when I started to have sleepless nights and I tried everything since they started to appear, traditional remedies don't seem to work, I tried a diet with fruits for a period and they look a little less swollen and I want to know what I can do, because the doctors who have seen me, haven't shown much interest to give me an exact cause to this problem. My trust in doctors was lost anyway since I've been to 3 different dermatologist to give me a treatment for my severe skin problems. I have a really oily skin, I started doing sports and drinking more liquids and I haven't seen a chance in the last 2 months. Only change I see is I started to sweat more. I don't know what to do, my puffy eyes are really uncomfortable and it hurts, sometimes even if I don't touch the area and it feels really heavy ( the sensation ).
    Do you have an advice?
    Thank you in advance

    RăspundețiȘtergere

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like us on Facebook

Flickr Images