Despre scleroza in placi informatii utile

10:58

Scleroza multipla este o boala cronica care duce la dezactivarea SNC,cauzata de o tulburare a sistemului imunitar care permite celulelor acestuia sa atace mielina,teaca de izolare care protejeaza fibrele nervoase.Leziunile nervilor sunt cauzate de inflamare.Aceasta inflamatie apare cand propriile celule ale sistemului imunitar ataca sistemul nervos.La microscop se observa celule inflamatorii,edem,fragmente distruse de mielina.Pierderea de mielina se numeste demielinizare.Acest proces ,cand mielina este distrusa duce la aparitia simptomelor din SM.Cele doua componente ale SNC sunt creierul si maduva spinarii si exista mii de cai nervoase  responsabile de simptomele variate. Simptome si semne ale bolii:
vedere dubla,furnicaturi,amorteala,dificultate in controlul vezicii urinare,anomalii gasite la examenul neurologic,slabiciune a muschilor,necoordonare,miscari anormale ale ochilor.Afectiuni care pot mima scleroza multipla :deficiente metabolice,lipsa vitamina B12,infectii neobisnuite. Daca este afectata mielina in maduva spinarii apar simptome ca furnicaturi,amorteli,senzatii de constrictie,senzatii de slabiciune.Daca este afectat cerebelul apar simptome ca dezechilibru,necoordonare,daca sunt afectate fibrele nervoase la vezica urinara apare incontinenta urinara.Alte simptome:
Ale muschilor
-pierderea echilibrului
-spasme musculare
-amorteala ,senzatie anormala in orice zona
-probleme in miscarea bratelor si picioarelor
-probleme cu coordonarea
-tremur brate,picioare
-slabiciune in brate,picioare

Intestinale si vezicii urinare
-constipatie
-dificultate de a urina
-frecventa de a urina
-nevoia puternica de a urina
-scurgeri de urina(incontinenta urinara)

Simptome ochi:
-vedere dubla
-miscari involuntare ochi
-disconfort ochi
-pierderea vederii(afecteaza de obicei un ochi)

Amorteli,furnicaturi,durere sau:
-durere faciala
-dureroase spasme musculare
-furnicaturi sau arsuri la nivelul bratelor si picioarelor

Simptome sexuale:
-probleme cu erectia
- probleme cu lubrifiere vaginala

Vorbire si inghitire:
-dificultate de inghitire
-vorbire neclara ,greu de inteles

Oboseala este un simptom comun mai ales dupa amiaza tarziu.
Pentru diagnnosticare:RMN si Punctia lombara

Ca si medicamente se folosesc Lioresal pentru a reduce spasme musculare si Viregyt pentru oboseala iar pentru a incetini evolutia Interferoni,Fingolimod,Metotrexat,Imuran.Mai exista o descoperire,un dispozitiv electromedical numit "Quantum Pulse"ce creeaza un numar aleatoriu de valuri electrice ,nu se stie de ce acest dispozitiv este atat de eficient.(20000$)VIBE Mașină de imagine
Cauze posibile:
-boala autoimuna
-mercurul(amalgamele dentare)
-deficienta de vitamina B12
- posibilitatea de a exista bacterii in ineriorul tecii de mielina astfel s-ar justifica de ce este eficient dispozitivul electromedical singura modalitate de a ucide acele bacterii
-alergii -"Ultimele cercetări în domeniu un demostrat un efect favorabil în evoluția sclerozei multiple obținut prin administrarea de histamină fie intravenos ,fie sub forma unor plasturi epicutanați cu cafeină și histamină.Confirmarea eficienței acestora va deschide noi orizonturi în tratamentul acestei afecțiuni autoimune."
Referitor la alergii informatii detaliate aici
 http://www.romedic.ro/dradriananicolae/articol/12395

Repararea SNC

Din nefericire corpurile noastre nu au capacitatea de regenerare desi ne nastem cu aceata capacitate o pierdem pe parcurs rapid.Un ajutor ar fi implantul de celule stem.Refacerea tecii de mielina (alcatuita in mare parte din acizi grasi)prin consum de Omega3 DHA-EFA.Deoarece SM este o boala a tecii de mielina refacerea ei ar putea aduce multe beneficii www.cancertutor.com/Other03/MS.html
Alte terapii cu efect favorabil:"
Un studiu clinic a demonstrat că injecțiile de colchicină (un compus anti-inflamator extras din sofran lunca planta) poate fi eficace in ameliorarea simptomelor și, în general, promovarea rezistență. Colchicină orală poate fi, de asemenea, utilizat. În timp ce există efecte secundare, inclusiv simptome gastro-intestinale, acestea pot fi, de obicei gestionate prin modificarea dozei. În ceea ce medicamente existente pentru MS poate fi destul de toxice, utilizarea de colchicina este o alternativa promitatoare, iar pacienții ar trebui să poată să-l ia în condiții de siguranță de-a lungul vieții lor."Cercetatorii au raportat ca simptomele se amelioreaza atunci cand intolerante alimentare (alergii) sunt eliminate,cele mai comune alergii alimentare ascunse par a fi boabe de grâu și, în special, lapte de porumb, drojdie și soiaSuplimentele care sunt foarte eficiente în prevenirea și tratamentul SM includ ulei de ficat de cod (Omega-3), seminte de in si ulei de luminita de seara, limba-mielului și uleiuri coacăz negru, aminoacizi (N-acetilcisteina, glutation, fosfatidilcolina, etc), minerale ( zinc, seleniu, mangan, magneziu) și B-complex de vitamina, în special inozitol, B1, acid folinic și B12 (methylcobalamin). Acesta din urmă ar trebui să fie luate ca comprimate sublinguale pentru absorbția sporită sau dat în preparate injectabile.
Uleiurile menționate mai sus sunt anti-inflamatorii acizi grasi care ajuta, de asemenea construirea nervi puternice. Adecvată de zinc / cupru combinatie este importantă pentru a îmbunătăți nivelul de un antioxidant important, superoxid dismutaza. Doza trebuie ajustată cu nivelurile sanguine ale acestora.
Alpha Lipoic Acid (ALA) este un antioxidant puternic si a fost de ajutor într-un studiu recent a aratat mouse-ul si imbunatatirea marker biochimic într-un proces umane. Alpha Lipoic Acid (ALA). (Acidul lipoic în scleroza multiplă: un studiu pilot pentru scleroza in placi 2005 aprilie; 11 (2) :159-65...)
DHEA a fost folosit cu succes în tratamentul multor afectiuni autoimune, inclusiv MS, lupus si de fibromialgie. DHEA reglementează sistemul imunitar si mentine integritatea metabolică și structurală a sistemului nervos.
Mangan, în special având în vedere cu vitamine B, poate spori impulsurile nervoase si de a atenua slăbiciune musculară. Magneziul ajuta la calmarea va spasme musculare asociate adesea cu SM.

Vitamina E si alti antioxidanti (vitamina A, beta-caroten, vitamina C, Pycnogenol, etc) sunt, de asemenea, benefice. Coenzima Q10 este un catalizator în furnizarea energiei celulare si este, de asemenea, un protector puternic nerv.
Dozele depind de severitatea bolii si toleranta pacientului pentru aceste suplimente..

Despre un caz tratat de scleroza multipla in urma depistarii unei alergii alimentare :http://www.bee-book.com/rsk/story2.php

Celulele Schwaunn sunt celulele din nervii periferici ce formeaza teci mielina.

Un alt medicament care da rezultate este Fampridine - 
 http://xn--l1adgmc.xn----btbtxaari.xn--p1ai/index.php?/topic/4329-fampridine-sr/

Cititi de asemenea despre substanta vindecatoare miraculoasa s-ar spune DMSO -produs natural din copaci ,extras din pasta de lemn aici  :
http://www.naturalnews.com/037485_dmso_inflammation_muscle_pain.html


  1. Untură de pește -Aceasta este una dintre cele mai bune anti-inflamatoare jur. Iau în prezent, 7 grame pe zi-Asta e 7000 de miligrame. (Aceasta este o doză foarte mare; asigurați-vă că pentru a verifica cu medicul dumneavoastră dacă v-ar dori să profite de acest ulei de pește mult.)
  2. Acidophilus -Diferitele funcționale Medicină medici vad ma incurajeaza sa ia doze mari de acidophilus. Eu folosesc un produs numit Acolo-Biotic complet efectuate de Labs Klaire , acesta trebuie să fie refrigerate în orice moment, chiar și în timpul transportului.
  3. Vitamina D-Multe persoane cu boli auto-imune și condiții suferă de anormal de niveluri scazute de vitamina D, prin urmare, atunci când prietenii întreba, am recomanda pe care le obține nivelul lor de sange din aceasta vitamina verificate imediat și apoi trimestrial după aceea. Când am fost grav deficit de vitamina D, am luat o mega doza de 5000 UI pe zi, până la nivelul meu a ajuns la limitele normale.
  4. O doză mică de Naltrexona -Deși mulți dintre voi vor argumenta că un medicament nu este "naturală", Te implor să difere. Folosind acest agonist de opiacee în micro-doze care nu este acceptat de tratament încă de scleroză multiplă și alte tulburări auto-imune. Asta-i o rușine.
  5. Gratuit cereale Dieta cu cereale-poate face ravagii pe un sistem imunitar slăbit. Dacă ar fi să dau un sfat pentru persoanele cu orice tulburare de auto-imunitar, ar fi pentru a merge pe o dieta care este în întregime (100%) cereale liber (și, de asemenea, gratuit de cereale substanțelor similare, cum ar fi quinoa, mei, orez sălbatic, etc). Desigur, gluten este final nu-nu-peste 10 ani de a recomanda un regim alimentar fara gluten pentru oricine, cu o condiție de auto-imunitar va fi, probabil, protocolul medical standard.
  6.  
http://www.elanaspantry.com/natural-treatments-for-multiple-sclerosis/
  1.  "Proteinele din lapte sunt similare cu proteinele din mielina. Există unele cercetări care sugerează că la sistemul imunitar al persoanelor cu SM sunt mai multe sanse de a ataca proteinele din lapte. Odată activat, sistemul imunitar  confuz  continuă să atace  mielina."
    "Un număr de proteine ​​din lapte de vacă s-au dovedit a fi vizate de către celulele imune ale persoanelor cu SM. Mai mult le injectarea în animale experimentale a cauzat leziuni să apară în sistemul nervos central al animalelor.  Anumite proteine ​​din laptele de vacă imita o parte din glicoproteine Oligodendroglii mielina, o parte din mielina va iniția reacția autoimună în MS". Cercetatorii au speculat ca produsele lactate pot avea un efect toxic asupra țesutului, în general, nervos.
     
    Este extrem de sugestiv și este suficient de puternic pentru multe persoane cu SM de a scădea toate produsele din lapte de vacă.
  2. Lactoza este zaharul găsit în lapte și produse lactate
    Glutenul este un grup de proteine ​​din cereale, în special grâu.













You Might Also Like

0 comentarii

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like us on Facebook

Flickr Images