Probleme aparute la iPhone 6S

13:56

Pentru o deblocare mai uşoară şi mai rapidă a telefonului  Noile iPhone 6S şi iPhone 6S Plus vin cu a doua generaţie de senzori de amprentă digitală Touch ID.
Mulţi dintre utilizatorii sunt nemulţumiţi că acest senzor de amprentă digitală are probleme de supraîncălzire mai ales cand butonul Home este împins în jos timp de 10 secunde.
Singura soluţie până acum este o resetare a hard-ului .Apple nu este străin de problemele existente a produselor iPhone.Astfel dupa cum stim, iPhone 4 a avut probleme cu semnalul, iPhone 5 a avut probleme cu bateria iar iPhone 6 Plus este cunoscut pentru problema legată de îndoirea cu uşurinţå în buzunar, iar pe Apple MacBookPro cu disply Retina  apar pete cam la 7 luni de la achiziţionare.Există intocmite rapoarte cum ca,iPhone 6s se opreşte spontan,sunetul este distorsionat daca volumul este la maxim,nu poate deschide site-uri cum ar fi Safari şi notificările nu apar atunci când sunt conectate. căştile.Sursa:http://www.noobz.ro/2015/Utilizatorii nu se mai pot baza pe alarmele lor, deoarece acestea nu sună când telefoanele sunt închise. Se închind fără nici o  avertizare și fără vreo explicație.Eroare care zice că blițul camerei foto nu poate fi activat, deoarece temperatura dispozitivului este prea mare.Sfat:niciodată nu cumpăra un telefon în prima lună după lansare.

You Might Also Like

0 comentarii

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like us on Facebook

Flickr Images